Vuokra-asuntohakemus


Jättämällä vuokrahakemuksen, et vielä sitoudu vuokraukseen, mutta hakemuksen täyttäminen nopeuttaa vuokrausasiasi käsittelyä.

Otamme sinuun yhteyttä!

Hakijan tiedot
Hakija 2
Muiden mukana muuttavien tiedot
Muut tiedot
Tiedot haettavasta huoneistosta
Lisätiedot
Aloitusaika
Suostumukset

Annan suostumukseni siihen, että välitysliike lähettää minulle ja vuokrasopimuksen toiselle osapuolelle sähköpostitse henkilötunnukseni sisältäviä asiakirjoja. Olen tietoinen siitä, että sähköpostia ei lähetetä suojatussa yhteydessä eikä salattuna.

Vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja valtuutan Huittisten Koti-ikkuna Oy:n tarkistamaan luottotietoni Asiakastieto Oy:stä henkilötunnuksen perusteella ja luovuttamaan itseäni ja asunnon hakua koskevia tietoja eteenpäin vuokranantajille.
Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia (523/1999) ja vuokravälitystä koskevaa lainsäädäntöä (1075/2000).

Välittäjämme

realtor

Marjo Stenfors

Yrittäjä, LKV, YKVPuh. 050 3591 962marjo.stenfors@koti-ikkuna.fi
realtor

Pekka Heikkilä

LKV, LVV, kaupanvahvistajaPuh. 040 8400 231pekka.heikkila@koti-ikkuna.fi
realtor

Tarja Lammela

Myyntineuvottelija, KiAT Asuntojen vuokrausPuh. 044 988 7093tarja.lammela@koti-ikkuna.fi
Ota yhteyttä

Tavoitat meidät arkisin numerosta
02 569 110.

Soita

Voit jättää myös nimettömästi palautetta toiminnastamme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton lomakkeen kautta.

Miten onnistuimme?

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme. Vastauksenne käsitellään nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Arvomme kaikkien vuoden 2020 aikana kyselyyn vastanneiden ja erikseen yhteystietonsa jättäneiden kesken 100 euron lahjakortin omavalintaiseen huittislaiseen liikkeeseen.

Arvontalomake on täysin erillinen emmekä pysty yhdistämään annetuja palautteita arvontaan osallistuviin yhteystietoihin.

Vastaa kyselyyn