Omakoti- ja paritalot

159.000 €

HUITTINEN, Löysälä

Pirttimäenkatu 15

Lapsiperheen sujuvan arjen unelmakoti! Jos toivelistallasi on loistava pohjaratkaisu, toimivat ja käytännölliset tilat, niin tässä on koti juuri sinun perheellesi! Suositulla Löysälän omakotitaloalueella sijaitseva -99 valmistunut tiilitalo kaipaa vain sinua ja perhettäsi tekemään siitä kodin itsellenne! Runsaasti säilytystilaa tarjoava keittiö aukeaa erkkeri-ikkunalliseen olohuoneeseen. Keittiöstä pääsee suoraan kodinhoitohuoneeseen, josta käynti autokatokseen. On arjen luksusta purkaa ostoskassit kuivin jaloin tai saattaa lapset suoraan autosta kodinhoitohuoneeseen! Saunan puukiuas ja varaava takka tarjoavat lisälämpöä ja aitoa tunnelmaa. Pesutiloista voi pujahtaa suoraan takkahuoneeseen ja sieltä tilavalle patiolle vilvoittelemaan. Tilava terassi sijaitsee suojaisalla takapihalla. Pintaremontoitu talo on valmis muutettavaksi, ainoastaan pesutilat kaipaavat päivitystä niin halutessaan. Ilmalämpöpumppu ja varaava takka täydentävät sähkölämmitystä. Piha on helppohoitoinen ja avara. Viherpeukalolle se tarjoaa mahdollisuuksia luoda mieleisensä puutarhaunelman, mutta huoletonta pihaa kaipaavalle se on passeli juuri sellaisenaan. Puuvarasto, lämpöeristetty autotalli sekä autokatos ovat kätevästi talon yhteydessä. Erillisessä talousrakennuksessa oleva autokatos, toinen lämpöeristetty autotalli ja varastohuone lisäävät varustelutasoa entisestään. Ulkorakennuksen huoneesta voi luoda helposti erillisen työtilan, treenikämpän tai vain hyödyntää loistavaa varastotilaa. Ja jos ikinä haluat lähteä pois tästä arjen unelmatalosta, niin lähellä on mm. Kauppilan leikkipuisto, Kännölän ulkoilualue ja keskustan palveluihin vain 2,5 kilometriä. Ala- ja yläkouluun noin 3,4 km. Nappaa tämä kohde pois kuleksimasta ja tee siitä perheellesi koti!

159.000 €130.0 m2 / 166.0 m26h, k, 2*wc, khh, ph, s, vh + var. + ak+ at
155.000 €

HUITTINEN, Harjunkylä (Sallila)

Välimäentie 186

Muutto maalle mielessä? Nyt olisi tarjolla 1,31 ha:n kumparetontilla Vampulassa 2006-2007 peruskorjattu ja laajennettu ok-talo upeissa peltomaisemissa! Peltoakin löytyy n. puolen hehtaarin verran, kunnan vesi ja jätevesiasiatkin kunnossa. Talon alkuperäinen osa on rakennettu 50-luvulla, mutta remontin yhteydessä talossa on vain murto-osa vanhaa jäljellä. Laajennuksen yhteydessä on tehty alakerran kodinhoitohuone, pesutilat, wc, yksi makuuhuone ja kuisti, yläkerran tilat kokonaan. Alkuperäisen osan keittiön, olohuoneen ja eteisen lisäksi on remontoitu katto, alapohja, seinät, ikkunat, ovet, putket ja sähköt. Talon alakerrassa on vesikiertoinen lattialämmitys ja yläkerrassa patterit, olohuoneessa varaava tiilimuuri. Täällä on tilaa asua ja elää! Keittiö on kunnon kokoinen, runsaasti säilytystilaa ja työtasoa, uuni ja astianpesukone ergonomisesti korkeammalla, iso ruokailuhuone vieressä. Samalla kertaa mahtuu useampikin kokki kokkaamaan! Olohuone, makuuhuoneet ja yläkerran aula kaikki hyvänkokoisia ja molemmissa kerroksissa omat erilliset wc:t. Lämpökeskus on laajennettu ja korjattu myös 2006-2007. Kaksi vanhaa ulkorakennusta vaatii kunnostusta tai sitten voit rakentaa vaikka ihan uuden! Omasta pihasta saat viinimarjat ja omenat ja tontilla riittää tilaa isommallekin hyötypuutarhalle. Vehreässä pihapiirissä on pensasaitaa, lehti- ja havupuita. Matkaa kantatie 41/Turku-Tampere tieltä vain 1,5 km. Oliskos se tässä? Tulehan tutustumaan ja tsekkaan tämä kiva koti!

155.000 €160.9 m2 / 227.7 m2k + ruok.huone + oh+ 3mh+ aula+ khh+ 2x wc+ ph+ s+ kuisti + ullakkotilat
Video
119.000 €

HUITTINEN, Löysälä

Tiemestarinkatu 23

Haluatko kodin, johon voit vain muuttaa? Nyt olisi tarjolla kiva koti, josta on pidetty huolta ja tehty tärkeitä remontteja vuosien saatossa. Kodin sydämessä keittiössä on juuri vaihdettu kaapistojen ovet ja rungotkin vaihdettu -07. Olohuone on avara ja valoisa vaaleine pintoineen ja lähes koko seinän leveydeltä ikkunaa vehreälle olopihalle. Olohuoneessa on komea kaakelitakka tunnelmanluojana ja sähkönsäästäjänä ja ilmalämpöpumpuppukin löytyy. Olohuoneen jatkeena on makuuhuone/kirjastohuone, jossa on kivat seinän sisään menevät liukuovet. Talon kaikki kolme makuuhuonetta ovat hyvänkokoisia. Pesuhuone ja sauna on remontoitu -08 ja wc muutama vuosi sitten. Talossa on mm. katto uusittu -97 ja lisätty lämmöneristettä välikatolle, ikkunat ja ulko-ovet on uusittu-15 ja talon kolmea sivua kiertää upea, pari vuotta sitten tehty pihakivetys ja juuri maalattu puuaita. Viihtyisällä etelän puoleiselta takapihalla on kiva, kivetetty alue pihakalusteille ja grillikatos, jossa grillaus onnistuu vaikka sateellakin. Syksyn satona pääset nauttimaan oman puutarhan omenista, luumuista ja päärynöistä. Tämä koti sijaitsee Löysälän viihtyisällä pientaloalueella n. 2 km keskustasta. Perheen pienimmille löytyy lyhyen matkan päästä Kauppilan leikkipuisto. Nyt eikun tutustumaan tähän kivaan kohteeseen! Soita tai lähetä sähköpostia ja sovi oma esittelyaikasi.

119.000 €116.0 m2 / 131.0 m2Oh + k+ 3mh + khh+ kph+ s+ wc + autotalli ja varasto

Välittäjämme

realtor

Marjo Stenfors

Yrittäjä, LKV, YKVPuh. 050 3591 962marjo.stenfors@koti-ikkuna.fi
realtor

Pekka Heikkilä

LKV, LVV, kaupanvahvistajaPuh. 040 8400 231pekka.heikkila@koti-ikkuna.fi
realtor

Tarja Lammela

Myyntineuvottelija, KiAT Asuntojen vuokrausPuh. 044 988 7093tarja.lammela@koti-ikkuna.fi
Ota yhteyttä

Tavoitat meidät arkisin numerosta
02 569 110.

Soita

Voit jättää myös nimettömästi palautetta toiminnastamme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton lomakkeen kautta.

Miten onnistuimme?

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme. Vastauksenne käsitellään nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Arvomme kaikkien vuoden 2020 aikana kyselyyn vastanneiden ja erikseen yhteystietonsa jättäneiden kesken 100 euron lahjakortin omavalintaiseen huittislaiseen liikkeeseen.

Arvontalomake on täysin erillinen emmekä pysty yhdistämään annetuja palautteita arvontaan osallistuviin yhteystietoihin.

Vastaa kyselyyn