Omakoti- ja paritalot

Video
285.000 €

HUITTINEN, Perkonalue

Perkonkatu 10

Upealla, 2500 m2:n suojaisalla tontilla 2000-valmistunut Lammi-kivitalokoti sinulle, joka arvostat laatua, tyylikkyyttä sekä tilaa asua ja elää! Tässä 2-kerroksissa, 5 huoneen ja keittiön kauniissa kodissa perheesi toiveet täyttyvät! Kaikki tilat ovat hyvänkokoisia ja norm.korkeampi huonekorkeus ja isot ikkunat tuovat kotiin kivasti ilmavuutta. Koko talossa on laattalattiat ja vesikiertoiset lattialämmitykset, lämpötilaa voit säädellä huonekohtaisesti. Keittiössä runsaasti työskentely- ja säilytystilaa, olohuoneeseen tulvii valoa isoista ikkunoista ja kylminä iltoina voit nauttia Tulikiven takan lämmöstä ja tunnelmasta. Kodinhoitohuoneessa hoituu isommankin perheen pyykit, pesuhuoneeseen mahtuu tarvittaessa vaikka amme ja saunan löylyistä pääsee nauttimaan useampikin kerrallaan. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja aulahuoneesta saa helposti rakennettua yhden makuuhuoneen lisää. Täältä löytyy myös ylellisen iso vaate-/pukeutumishuone ja lisäksi vielä kaikista makuuhuoneista vaatekomeroita. Yläkerrassa on myös oma kylpyhuone ja aulasta pääset katetulle parvekkeelle. Pihapiiri on hyvin hoidettu ja taidokkaasti suunniteltu, takapihan suojassa saa nauttia auringosta ja kokkailla kesäkeittiössä ihan omassa rauhassa. Takapiha rajoittuu puistoon, pihaa suojaa kuusiaita ja molemmilla sivuilla on kivat, luonnontilaiset "metsä"kumpareet. Myös autot ym. on hyvin huomioitu. Lämpimässä kiviosassa on kahden auton lämmin talli vesipisteineen ja lattiakaivoineen, lämmin varasto sekä pannuhuone. Kylkeen on jälkeen päin rakennettu puurakenteinen, eristämätön talli ja sen päälle vielä vielä käyttöullakko, joten täälläkään ei pitäisi tulla tilat vastaan! Soita ja sovi oma esittelyaikasi ja tutustumaan ja ihastumaan!!

285.000 €180.0 m2 / 196.0 m25h+ k+ khh+ph+ s+ 3x wc + autotallit
Video
295.000 €

HUITTINEN, Karhiniemi

Karhiniementie 317

Tämä kaunis ja klassinen talo voisi olla sinulle ja perheellesi se oikea. Upouusi, puutalo odottaa asukkaitaan. Korkea olohuone upealla näköalalla täydentyy varaavalla ja tyylikkäällä takalla. Kauniit lasiovet aukeavat avartamaan tilaa entisestään. Neljä makuuhuonetta tarjoaa mukavasti tilaa myös vierashuoneeksi tai kotitoimistolle. Koko talon nykyaikainen varustelutaso on arjen luksusta! Laadukas Petra-keittiö miellyttää kotikokin silmää ja tarjoaa hyvät puitteet yhteisiin ruokailuhetkiin. Kauniit vinyylikorkkilattiat ovat hiljaiset ja helppohoitoiset. Huolella valittu ja hillitty väriskaala jättää tilaa perheenne persoonalliselle loppusilaukselle. Tämän päivän ekologista asumista! Ympäristöystävällinen ja taloudellinen maalämpö lämmittää lattiat vesikierrolla, mutta tarjoaa myös viilennysmahdollisuuden. Koneellinen ilmanvaihto, joka reagoi ilman hiilidioksidipitoisuuden mukaan. Jätevedet on ohjattu nykyaikaisiin järjestelmiin. Sisätilat jatkuvat terassille ja parvekkeelle. Kompaktin kokoinen ja tasainen tontti on helppohoitoinen ja perusistutukset ovat valmiina teitä varten. Kokemäenjoen rantaan on vain kivenheitto ja yleinen uimaranta on vain 1,8 km päässä. Kuuluupa kiinteistölle myös paikka venevalkamassa, josta voi lähteä veneilemään, kalastamaan tai kanootilla melomaan. Karhiniemi on oma luonnonkaunis kylänsä, joka tarjoaa aktiiviselle perheelle vaikkapa kyläseuratoimintaa. (alla linkki kyläseuran sivuille) Sammun alakoululle on kuljetus (4,3km), samoin keskustan kouluille. Huittisten ydinkeskustaan on 7 km päällystettyä tietä pitkin ja siellä runsaslukuiset erikoisliikkeet ja marketit ovat valmiina palvelemaan uusia asukkaita. Monipuolisesta harrastustarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Tämä paikka ei tarvitse muuta kuin perheenne ja muuttokuormanne! Tervetuloa tutustumaan! Käy tutustumassa myös Karhiniemen kyläseuran nettisivuihin: http://www.karhiniemi.fi/

295.000 €158.5 m2 / 185.0 m2Oh+ k+ ruok+, 4*mh+ khh+ ph+ s+ vh+ kuisti+ parveke + autotalli/autokatos
Video
185.000 €

ORIPÄÄ, Toimintalomat/ Heinilä

Aurinkorannantie 7

Tervetuloa viihtymään ja viettämään vapaa-aikaa tai vaikka asumaan vakituisestikin upealle, hyvinhoidetulle "keitaalle" Säkylänharjun Toimintaloma-alueelle! Omalle n. 3800 m2:n tontille 2003 rakennettu Mammutti-hirsitalo odottaa uusia omistajia! Taloon sisälle astut lasitetun terassin kautta. Alakerrassa on tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, erillinen wc, vaatehuone, pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa iso 19 m2:n parvi ja lasitettu parveke. Saunaosastolta pääset idänpuolella olevalle terassille vilvoittelemaan ja pulahtamaan virkistävään puhdasvetiseen lampeen uimaan, talvisin vaikka myös avantouimaan. Talossa on sähköinen lattialämmitys ja lisälämmönlähteenä Tulikiven takka/leivinuuni sekä ilmalämpöpumppu. Lisäsähköä tuottavat katolle asennetut 12 aurinkokennoa. Puhtaasta talousvedestä huolehtii Toimintalomat ja jätevesijärjestelmät ovat nykymääräysten mukaiset. Pihapiirissä on myös puulämmitteinen pihasauna, kesäkeittiö/grilli, kasvihuone, rakoliiteri, autokatos, varastotiloja sekä perheen pienimmille leikkimökki, hiekkalaatikko ja keinu. Lisäksi löytyy kasvimaa, omena- ja kirsikkapuu, useita viinimarja- ja pensasmustikkapensaita. Harrastusmahdollisuuksia on moneen makuun! Uintimahdollisuuksien lisäksi vieressä on Harjunreitin upeat retkeilymaastot useine laavuineen. Kuntopolkuja löytyy n. 28 km, poluilla voit patikoida, sauvakävellä, maastopyöräillä, talvisin hiihdellä. Valaistuja latuja löytyy n. 14 km. Laduille pääset helposti omasta pihasta hiihtamällä. Suosittu Alastaro Golf kenttäkin vain muutaman kilometrin päässä. Hyvät tieyhteydet Säkylään 16 km, Huittisiin 27 km, Loimaalle 30 km, Turkuun 75 km. Älä enää mieti, vaan soita heti ja tilaa omaa esittelyaikasi tähän mahdollisuuksien kohteeseen!

185.000 €84.0 m2 / 96.0 m2tupakeittiö + 2 mh + ph+ s + wc + tilava parvi
239.370 €

HUITTINEN, Untonmäki

Nanhiantie 3 A 2

Uutuus Untonmäkeen! Suunnitteilla autokatoksella ja lämpimällä varastolla kytkettyjä paritaloja, joissa omakotitalon mukavuuksin asutaan yhdessä tasossa. Rakennustyöt alkamassa toukokuussa. Muuttovalmiina arviolta jouluksi 2019. Oma suojaisan sisääntulokatoksen kautta on mukava tulla kotiin. Olohuoneen ja ruokailun vino sisäkatto tuo avaruutta ja suuret kulmaikkunat valoisuutta. Arjen luksusta – kodinhoitohuone ja upea sauna muotoiltune lauteineen ja tunnelmavalaistuksineen. Vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Huolella viimeistellyt materiaalit , joihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ovat ilo silmälle. Valoisat kolmen ilmansuunnan pohjaratkaisut osoitteissa Untonmäentie 9 B 3 ja B4 kaksi asuntoa B4-asunto jo Myyty! 3h+ k+ vh + erill. wc+ khh+ ph+ sauna 85,0 m2 + lämmin varasto Vh 210.800 EUR Nanhiantie 3 A1 ja A 2 Kaksi asuntoa 4h+ k+ vh+ erill.wc+ khh+ ph/wc+ s A1 100 m2 + lämmin varasto/ A2 100,5 m2 + lämmin varasto Vh 239.370 EUR Myös tämä paritalo mahdollista rakentaa kolmioina. Kts. pohja Untonmäentie 9 A. Tee varaus nyt, kun valikoima on paras. Vielä ehdit vaikuttaa materiaaleihin, kalusteisiin sekä saada takan olohuoneeseen. Tässä kiinteistömuotoisessa paritalossa asut kuin omakotitalossa, ei yhtiövastiketta, maksat vain omat kulusi! Tiesitkö, että tonttivaiheessa tehdystä kaupasta maksat varainsiirtoveron vain kaupantekohetkellä maksettavasta määrästä ja lopusta tehdään urakkasopimus, jota maksetaan erissä valmistumisasteen mukaan ? Kaikki kuvat havainnekuvia, yksityiskohdat saattavat poiketa kuvista.

239.370 €100.5 m2 / 123.5 m24h+ k+ khh+ s+ lämmin varasto+ autokatos
239.370 €

HUITTINEN, Untonmäki

Nanhiantie 3 A 1

Uutuus Untonmäkeen! Suunnitteilla autokatoksella ja lämpimällä varastolla kytkettyjä paritaloja, joissa omakotitalon mukavuuksin asutaan yhdessä tasossa. Kolmioiden rakennustyöt jo aloitettu. Isompien 100 m2:n asuntojen rakentaminen alkaa, kun ensimmäinen asunto on myyty. Oma suojaisan sisääntulokatoksen kautta on mukava tulla kotiin. Olohuoneen ja ruokailun vino sisäkatto tuo avaruutta ja suuret kulmaikkunat valoisuutta. Arjen luksusta; kodinhoitohuone ja upea sauna muotoiltune lauteineen ja tunnelmavalaistuksineen. Vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Huolella viimeistellyt materiaalit , joihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ovat ilo silmälle. Valoisat kolmen ilmansuunnan pohjaratkaisut osoitteissa Untonmäentie 9 B 3 ja B 4 kolmioista toinen jo myyty ja ko. paritalon rakennustyöt on aloitettu. Isompien paritaloasuntojen rakennustyöt aloitetaan, kun ensimmäinen asunto on myyty. Nanhiantie 3 A 1 100 m2 ja A2 100,5 m2 4h+ k+ vh+ erill.wc+ khh+ ph/wc+ s 100 / 100,5 m2 + lämmin varasto Vh 239.370 EUR Myös tämä talo mahdollista rakentaa kolmioina! kts. pohja Untonmäentie 9 B:sta. Tee varaus nyt, kun valikoima on paras. Vielä ehdit vaikuttaa materiaaleihin, kalusteisiin sekä saada takan olohuoneeseen. Tässä kiinteistömuotoisessa paritalossa asut kuin omakotitalossa, ei yhtiövastiketta, maksat vain omat kulusi! Tiesitkö, että tonttivaiheessa tehdystä kaupasta maksat varainsiirtoveron vain kaupantekohetkellä maksettavasta määrästä ja lopusta tehdään urakkasopimus, jota maksetaan erissä valmistumisasteen mukaan ? Kaikki kuvat kuvat havainnekuvia, yksityiskohdat saattavat poiketa kuvista.

239.370 €100.0 m2 / 124.0 m24h+ k+ khh+ s+ lämmin varasto+ autokatos

Välittäjämme

realtor

Marjo Stenfors

Yrittäjä, LKV, YKVPuh. 050 3591 962marjo.stenfors@koti-ikkuna.fi
realtor

Pekka Heikkilä

LKV, LVV, kaupanvahvistajaPuh. 040 8400 231pekka.heikkila@koti-ikkuna.fi
realtor

Tarja Lammela

Myyntineuvottelija, KiAT Asuntojen vuokrausPuh. 044 988 7093tarja.lammela@koti-ikkuna.fi
Ota yhteyttä

Voit jättää myös nimettömästi palautetta toiminnastamme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton lomakkeen kautta.