Omakoti- ja paritalot

Video
109.000 €

HUITTINEN, Hein-Erkkilä

Torkinkatu 11

Oletko yrittäjä ja tarvitset kotona toimisto ym. työtilaa? Tarvitsetko vain muuten erilaisia harrastetiloja? Tai jos kaikkia et tarvitse itse, asu toisessa päässä taloa ja tee talon toiseen päähän vaikka vuokra-asunto! Keskustan kupeessa sijaitseva ok-talo ja 3 auton tallirakennus 1921 m2:n tontilla. Hirsirunkoisessa, alunperin -32 rakennettu osassa keittiö ja olohuone, josta saat väliseinällä yhden makuuhuoneen lisää, lisäksi yläkerrassa 1 makuuhuone ja toinen huone/varastotila sekä wc. Taloa on laajennettu -68. Laajennuksessa on kaksi makuuhuonetta, wc, pesuhuone ja sauna sekä talon toisessa päässä toinen keittiö ja wc, pannuhuone sekä ent. autotalli, josta on -97 tehty eläinlääkärin vastaanottotila. Laajennusosaan on tehty kattomuodonmuutos -92. Pesuhuone, sauna, keittiön kaapistot ja käyttövesiputket sekä ikkunat pääosin uusittu 90-luvulla. Talossa on vesikiertoinen sähköllä toimiva lämmitys ja iso lämminvesivaraaja. Pihassa -94 rakennettu erillinen autotallirakennus n. 65 m . Autotallirakennuksessa on lämmin autotalli vesipisteineen nosto-ovella, lämmin varastotila ja kahden auton eristämätön talli. Kävelymatkan päästä löydät 1 km:n säteellä keskustan kaupat ja palvelut, vajaan 2 km säteellä koulut, päiväkodit, uimahallin, kirjaston ja liikuntahallit. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! Marjo Stenfors 0503591962 tai Pekka Heikkilä 0408400231.

109.000 €170.0 m2 / 222.0 m2Oh + rh+ k+ 3mh+ apuk.+ 3x wc + varastoh. + ph + s + työ/harrastetila ym.
Video
219.000 €

HUITTINEN, Nanhia

Pyhäjärvenkatu 10

Pyhäjärvenkadun helmi odottaa uusia asukkaita Etsitkö muuttovalmista kotia perheellesi? Pyhäjärvenkadulla on talo, jossa on hyvän arjen eväät valmiina juuri teille! Koko talossa vallitsee klassinen ajaton tunnelma. Vaaleat pinnat heijastavat valoa ja pehmeät puunsävyt tuovat lämpöä, joka sopii loistavasti tähän luonnon kupeessa sijaitsevalle kodille. Tilavassa keittiössä voi koko perhe kokkailla ja ruokailla yhdessä. Viereisen olohuoneen ikkunat aukeavat takapihalle ja ovesta voi pujahtaa suoraan terassille kesäpäivää viettämään. Tyylikäs ja klassinen Tulikiven takka tuo lisälämpöä ja tunnelmaa. Kolme vaaleaa makuuhuonetta, suurimmassa makuuhuoneessa tilava vaatehuone ja kahdessa komeroita. Sujuvan avun arkeen tarjoaa kodinhoitohuone, jossa on tila pesutornille, pyykkiallas ja runsaasti kaapisto- ja työtasoa. Ulkopuolella kätevästi paikat pyykki- ja tuuletustelineille. Keskuspölynimuri vetää pölyt suoraan säiliöön, joten sisäilmaan jää mahdollisimman vähän hiukkasia. Talosta löytyy myös erillinen wc ja toinen on pesuhuoneessa. Tunnelmallisessa saunassa saa pehmeät löyly upean puukiukaan ansiosta! Kaunis puu ja rouhea kivi luovat hienon miljöön, jossa kelpaa rentoutua. Piha-alue on poikkeuksellinen hyvin hoidettu ja se rajoittuu puistoon kahdella sivulla. Suloinen leikkimökki ja hiekkalaatikko odottavat pikkuväkeä.! Ne ovat kätevästi heti terassin vieressä, josta aikuisetkin voivat seurailla lasten touhuja. Siistit sorapolut johtavat pihan perällä olevalle puuvajalle. Viherpeukalolle löytyy pihan perällä hyötypuutarha, jossa on valmiina marja- ja vadelmapensaat, mansikkamaa ja istutuslaatikot vaikka juureksille ja yrteille. Pihasta löytyy myös useita, upeita erilaisia istutusalueita. 1390 m2 tontilla on vielä rakennusoikeuttakin jäljellä, joten ei muuta kuin suunnittelemaan! Tämä Kastelli-talo on valmistunut 2009 ja kaunis tiilikatto huollettu 2019. Lämmitys hoituu poistoilmalämpöpumpulla, joka tuottaa lämmön lattialämmitykseen. Heitä siis villasukat nurkkaan ja nauti lämmöstä varpaiden alla. Ja voi niitä lämmitellä kylmimpinä talvi-iltoina varaavan takan lämmössä ja nauttia samalla illasta liekkejä katsellen. Kadulta voi kurvata suoraan kahden auton autokatokseen, joka on talon yhteydessä. Helppo napata kauppakassit ja kiikuttaa ne suoraan sisälle. Lämmintä varastotilaa löytyy katoksen takaosassa sekä teknisessä tilassa. Tänne voi siis heittää vaikka treenikamppeet kuivumaan. Talon sijainti on loistava! Alue on lapsiystävällinen eli kavereita tenaville riittää. Kevyenliikenteenväylät johtavat läheisiin leikkipuistoihin ja lenkkipoluille. Päiväkodit ja koulut ovat lähellä ja keskustaankin vain 2,5 km. Läheiseltä Kännölän ulkoliikunta-alueelta löytyy mm. ulkoliikuntapuisto, kuntoportaat, laavut, valaistut lenkkipolut ja hiihtoreitit. Huittisten kattavat palvelut takaavat sujuvan arjen ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Tule tutustumaan. Tämä Pyhäjärvenkadun helmi voi olla pian sinun kotisi!

219.000 €114.0 m2 / 149.0 m24h+ k+ khh+ ph+s +kahden auton katos + varasto
1 €

HUITTINEN, Sampu

Alatie 3

Haluatko remontoida kotisi omien toiveittesi mukaisesti? Tule tutustumaan ja tekemään tarjouksesi. Tämä kohde myydään tarjousten perusteella. Myyjä kuitenkin pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Tämä alkuperäiskuntoinen, 1971 valmistunut/1979 laajennettu täystiilinen omakotitalo sijaitsee Sammun pienasutusalueella n. 0,11 ha:n suojaisalla tontilla. Talossa on hyvän kokoinen olohuone, keittiö, 3 makuuhuonetta, takkahuone/pukuhuone, pukuhuoneen perällä ollut varasto muutettu asuin-/makuuhuoneeksi, pesuhuone ja sauna, wc, suihkutila. Lisäksi talosta löytyy iso arkartelu-/nikkarointitila, pannuhuone ja autotalli, autotallin ja talon välissä katos. Sisäpihalla erillinen varastorakennus. Öljylämmitys, öljykattila uusittu 2000. Käyttövesiputket uusittu 90-luvun alkupuolella ja katon peltikate ja rännit uusittu syksyllä 2015. Talo on säilynyt alkuperäisellä omistajallaan tähän päivään asti ja etsii nyt ensimmäisiä uusia remonttitaitoisia asukkaitaan. Talo vapautuu nopeasti, talossa on vakituisesti asuttu viimeksi lokakuusta 2015, mutta lämmitys on koko ajan ollut päällä. Paikka sopii erityisesti perheille, sillä runsaan 1km:n säteellä löytyvät päiväkoti, sekä Sammun ja Lauttakylän alakoulut, päiväkoti, uimahalli, kirjasto ja uusi urheiluhalli sekä tietysti myös K-market. Keskustan monipuoliset palvelut, yläkoulu ja lukiokin löytyy runsaan 2 km:n säteeltä. Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika.

1 €119.5 m2 / 170.0 m2Oh + k + 4 mh + ph + s + askartelutila + at ym.

Välittäjämme

realtor

Marjo Stenfors

Yrittäjä, LKV, YKVPuh. 050 3591 962marjo.stenfors@koti-ikkuna.fi
realtor

Pekka Heikkilä

LKV, LVV, kaupanvahvistajaPuh. 040 8400 231pekka.heikkila@koti-ikkuna.fi
realtor

Tarja Lammela

Myyntineuvottelija, KiAT Asuntojen vuokrausPuh. 044 988 7093tarja.lammela@koti-ikkuna.fi
Ota yhteyttä

Tavoitat meidät arkisin numerosta
02 569 110.

Soita

Voit jättää myös nimettömästi palautetta toiminnastamme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton lomakkeen kautta.

Miten onnistuimme?

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme. Vastauksenne käsitellään nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Arvomme kaikkien vuoden 2020 aikana kyselyyn vastanneiden ja erikseen yhteystietonsa jättäneiden kesken 100 euron lahjakortin omavalintaiseen huittislaiseen liikkeeseen.

Arvontalomake on täysin erillinen emmekä pysty yhdistämään annetuja palautteita arvontaan osallistuviin yhteystietoihin.

Vastaa kyselyyn