Omakoti- ja paritalot

Video
239.000 €

HUITTINEN, Pappilanniemi

Helenansaarenkatu 9

Etsiikö perheesi muuttovalmista, kaunista ja toimivaa kotia? Tähän lämminhenkiseen kotiin kannattaa ehdottomasti tutustua! Lista kertokoon puolestaan: - hyvänkokoinen, valoisa olohuone, johon mahtuu isokin joukko - keittiössä tilaa isommallekin ruokapöydälle sekä runsaasti työskentelytasoa ja säilytystilaa, apteekkarinkaappikin löytyy - neljä hyvänkokoista ja valoisaa makuuhuonetta, kaikissa komerotilaa sekä yhdessä vielä vaatehuone - 2 erillistä wc:tä - iso kodinhoitohuone, jossa runsaasti kaappitilaa käytännöllisin pyykkihuollon ratkaisuin ja työpiste esim. ompelukoneelle - pesuhuoneessa kaksi suihkua ja tassuamme - hyvän kokoinen sauna kivikiukaineen - iso takapiha, jossa lasten mahdollista pelata ja temmeltää sekä hyötypuutarha - n. 500 m päässä kaupungin leikkipuisto - koulut ja päiväkodit n. 1,7 km säteellä, pyörätie lähes koko matkalla. Lisäksi ekstrana muun muassa olohuoneen ja keittiön korkea katto ja kauniit ikkunaratkaisut antavat avaruutta ja valoisuutta, rauhallinen ja lämmin värimaailma, vesikiertoinen lattialämmitys koko talossa, lasitettu terassi ja lisäksi iso puuterassi, hyvin hoidettu pihapiiri tyylikkäine ja helppohoitoisine istutusaltaineen kauniissa miljöössä, kahden auton katos sekä lämpöeristetty tilava varasto. Lisäksi jos omistat veneen, sillekin löytyy Loimijoen rannalta säilytyspaikka kauniin Helenansaaren tuntumassa. Älä enää odota, vaan tule tutustumaan tähän ihanaan kotiin!

239.000 €137.0 m2 / 148.0 m25h+ k+ khh+ 2x wc+ ph+ s
239.370 €

HUITTINEN, Untonmäki

Nanhiantie 3 A 2

Uutuus Untonmäkeen! Suunnitteilla autokatoksella ja lämpimällä varastolla kytkettyjä paritaloja, joissa omakotitalon mukavuuksin asutaan yhdessä tasossa. Toisen paritalon rakentaminen jo käynnissä. Toisen paritalon rakentaminen on tarkoitus aloittaa kevään 2020 aikana. Muuttovalmiina arviolta jouluksi 2020. Oma suojaisan sisääntulokatoksen kautta on mukava tulla kotiin. Olohuoneen ja ruokailun vino sisäkatto tuo avaruutta ja suuret kulmaikkunat valoisuutta. Arjen luksusta; kodinhoitohuone ja upea sauna muotoiltune lauteineen ja tunnelmavalaistuksineen. Vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Huolella viimeistellyt materiaalit , joihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ovat ilo silmälle. Valoisat kolmen ilmansuunnan pohjaratkaisut. Voit valita joko 4h + k tai 3h+ k. 3h+ k+ vh + erill. wc+ khh+ ph+ sauna 85,0 m2 + lämmin varasto Vh 210.800 EUR tai 4h+ k+ vh+ erill.wc+ khh+ ph/wc+ s 100 m2 + lämmin varasto Vh 239.370 EUR Tee varaus nyt, kun valikoima on paras. Vielä ehdit vaikuttaa materiaaleihin, kalusteisiin sekä saada takan olohuoneeseen. Tässä kiinteistömuotoisessa paritalossa asut kuin omakotitalossa, ei yhtiövastiketta, maksat vain omat kulusi! Tiesitkö, että tonttivaiheessa tehdystä kaupasta maksat varainsiirtoveron vain kaupantekohetkellä maksettavasta määrästä ja lopusta tehdään urakkasopimus, jota maksetaan erissä valmistumisasteen mukaan ? Kaikki kuvat havainnekuvia, yksityiskohdat saattavat poiketa kuvista.

239.370 €100.5 m2 / 123.5 m24h+ k+ khh+ s+ lämmin varasto+ autokatos
239.370 €

HUITTINEN, Untonmäki

Nanhiantie 3 A 1

Uutuus Untonmäkeen! Suunnitteilla autokatoksella ja lämpimällä varastolla kytkettyjä paritaloja, joissa omakotitalon mukavuuksin asutaan yhdessä tasossa. Toisen paritalon rakentaminen on jo käynnissä. Toisen rakentaminen on tarkoitus aloittaa kevään 2020 aikana. Oma suojaisan sisääntulokatoksen kautta on mukava tulla kotiin. Olohuoneen ja ruokailun vino sisäkatto tuo avaruutta ja suuret kulmaikkunat valoisuutta. Arjen luksusta; kodinhoitohuone ja upea sauna muotoiltune lauteineen ja tunnelmavalaistuksineen. Vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Huolella viimeistellyt materiaalit , joihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ovat ilo silmälle. Valoisat kolmen ilmansuunnan pohjaratkaisut. Voit valita joko 4h + k tai 3h + k. 3 A 1 100 m2 ja A2 100,5 m2 4h+ k+ vh+ erill.wc+ khh+ ph/wc+ s Vh 239.370 EUR tai 3A1 tai 3A2 85 m2 3h+ k+ vh+ wc+ khh+ s Vh. 210.800 EUR. Tee varaus nyt, kun valikoima on paras. Vielä ehdit vaikuttaa materiaaleihin, kalusteisiin sekä saada takan olohuoneeseen. Tässä kiinteistömuotoisessa paritalossa asut kuin omakotitalossa, ei yhtiövastiketta, maksat vain omat kulusi! Tiesitkö, että tonttivaiheessa tehdystä kaupasta maksat varainsiirtoveron vain kaupantekohetkellä maksettavasta määrästä ja lopusta tehdään urakkasopimus, jota maksetaan erissä valmistumisasteen mukaan ? Kaikki kuvat kuvat havainnekuvia, yksityiskohdat saattavat poiketa kuvista.

239.370 €100.0 m2 / 124.0 m24h+ k+ khh+ s+ lämmin varasto+ autokatos

Välittäjämme

realtor

Marjo Stenfors

Yrittäjä, LKV, YKVPuh. 050 3591 962marjo.stenfors@koti-ikkuna.fi
realtor

Pekka Heikkilä

LKV, LVV, kaupanvahvistajaPuh. 040 8400 231pekka.heikkila@koti-ikkuna.fi
realtor

Tarja Lammela

Myyntineuvottelija, KiAT Asuntojen vuokrausPuh. 044 988 7093tarja.lammela@koti-ikkuna.fi
Ota yhteyttä

Voit jättää myös nimettömästi palautetta toiminnastamme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton lomakkeen kautta.