Loma-asunnot

Video
89.000 €

SASTAMALA, Kiikoinen

Majamaantie 89

Hei, etsitkö itsellesi paikkaa jossa voit rentoutua luonnon ja vesistön äärellä. Tässä sinulle oiva kohde hyvien tieyhteyksien päässä ja tänne ehdit töidenkin jälkeen vaajaassa tunnissa niin Porista kuin Tampereeltakin. Tämä 1974 rakennettu ja 2010- luvulla remontoitu vapaa-ajan asunto sijaitsee Kiikoisissa Kuorsumaanjärven rannalla, jonka ympäri kulkee patikkareitti, Kuasman kieppi (13,5km) jolla voit ihailla niin järvi-, metsä- kuin suomaisemia eläimineen. Patikkaretken jälkeen voit rentoutua oman hirsisaunan puukiukaan pehmeissä löylyissä, käydä välillä vilvoittautumassa järvessä. Saunomisen jälkeen voit täyttää vatsasi grillailemalla pihan keskellä olevassa grillikatoksessa ja samalla nauttia jo hiljaa tummenevasta illasta. Ruuan päälle on mukava siirtyä tilavalle katetulle terassille nauttimaan päivän viimeiset valonsateet ja lopuksi sujahtaa mökkiin nukkumaan. Aamulla voit keitellä vaikka aamukahvit ja mennä terasille nauttimaan aamuauringosta ja raittiista ilmasta. Itse mökkiä on myös lähivuosina remontoitu, joten vaikka ulkona sataisi niin sekään ei haittaa. Vuonna 2011 uusittu vesikatto pitää kosteudet poissa ja ropisee mukavasti tuottaen taustalle rauhoittavaa ääntä samalla, kun sinä olet kärpertynyt olohuoneen sohvallen lukemaan kirjaa takkatulen loimottaessa ja tuottaessa mukavaa lämpöä. On kiinteistöllä toki myös sähköt, joten mökki lämpiää tarvittaessa myös sähköpattereilla, jos et jaksa tai halua puita takassa ja puuliedessä rankan työviikon jälkeen poltella. Juomavettäkään mökille ei tarvitse kotoa kantaa, koska kiinteistöllä on vesiosuuskunnan vesiliittymä. Järvellä voit myös kalastella ja soudella ja sielläkin on rauha läsnä koska järvellä on voimassa herrasmiessopimus, että järvellä ei ajeta polttomoottorikäyttöisillä laitteilla. Ei muuta kuin ottamaan meihin yhteyttä sekä katsomaan olisiko tässä haaveittesi vapaa-ajan viettopaikka.

89.000 €70.0 m2 / 103.0 m23h+ k+ et+ terassi

Välittäjämme

realtor

Marjo Stenfors

Yrittäjä, LKV, YKVPuh. 050 3591 962marjo.stenfors@koti-ikkuna.fi
realtor

Pekka Heikkilä

LKV, LVV, kaupanvahvistajaPuh. 040 8400 231pekka.heikkila@koti-ikkuna.fi
realtor

Tarja Lammela

Myyntineuvottelija, KiAT Asuntojen vuokrausPuh. 044 988 7093tarja.lammela@koti-ikkuna.fi
Ota yhteyttä

Tavoitat meidät arkisin numerosta
02 569 110.

Soita

Voit jättää myös nimettömästi palautetta toiminnastamme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton lomakkeen kautta.

Miten onnistuimme?

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme. Vastauksenne käsitellään nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Arvomme kaikkien vuoden 2020 aikana kyselyyn vastanneiden ja erikseen yhteystietonsa jättäneiden kesken 100 euron lahjakortin omavalintaiseen huittislaiseen liikkeeseen.

Arvontalomake on täysin erillinen emmekä pysty yhdistämään annetuja palautteita arvontaan osallistuviin yhteystietoihin.

Vastaa kyselyyn