Omakotitalot

Video
79.500 €

PUNKALAIDUN, Kanteenmaa

Patjantie 6

Tämä tunnelmallinen ja vanhaa kunnoittaen kunnostettu talo etsii uusia asukkaita jatkaamaan historiaansa! Pääosin hirsirakenteinen 1902 rakennettu ja 1950-luvulla laajennettu omakotitalo, upeine hirsiseinineen, lankkulattioineen ja pinkopahveineen. Asuinkerroksessa on kolme huonetta ja keittiö, laajennusosassa eteinen, wc, pesuhuone ja puulämmitteinen sauna. Ullakkokerroksessa huone, joka toimii makuualkovina tai varastotilana, lisäksi avointa ullakkotilaa, josta voi rakentaa tarvittaessa lisää asuintilaa. Kellarikerroksessa varastotila. Tulisijoissa löytyy, huoneissa kaksi muurattua uunia ja porin matti, keittiössä puuliesi, pesuhuoneessa voit halutessasi lämmittää käyttöveden vesipadassa. Tehty paljon tärkeitä remontteja 2000-luvulla , mm. sähköistykset, käyttövesiputket ja viemäröinnit pääosin uusittu, asennettu konesaumapeltikatto, ulkovuori maalattu, tehty pesuhuoneen lattian vesieristys ja laatoitus, keittiön lattiat avattu ja lisäeristetty, muurattu uusi puuliesi, keittiön pinnat, kalusteet ja kodinkoneet, pääosin ikkunat uusittu puusepän työnä. Talo sijaitsee kumpareisella n. 0,46 ha:n kumparetontilla. Pihapiiri on kaunis ja hyvinhoitettu, oikea viherpeukalon unelmatontti! Tontilla on myös osittain hirsirunkoinen varasto/autotallirakennus, kiva kesäkeittiö puuliesineen ja oleskelupatioineen, maakellari, kasvihuone ja puutarhavaja. Kunnan vesiliittymä ja kaksi pihakaivoa kasteluvesikäytössä. Tämä lämminhenkinen koti kutsuu sinut tutustumiskäynnille! Tervetuloa!

79.500 €90.0 m2 / 120.0 m23h, k, s
Video
115.000 €

SASTAMALA, Villilä

Villiläntie 177

Täällä on tilaa elää ja harrastaa! Talo on alunperin rakennettu -51 ja -75. Asuinhuoneita on viisi + keittiö, kaksi wc-tilaa, toinen wc suihkullinen. Työ-/harrastetilaa löytyy runsaasti sekä lämmintä että kylmää. Harrastat sitten ompelua, pienimuotoista nikkarointia tai sitten tarvitset toimistotilaa tai vaikka tilat omalle kuntosalille. Talossa on tehty runsaasti peruskorjausremontteja mm. käyttövesi- ja viemäriputket ja sähköt pääosin uusittu, salaojat ja sadevesijärjestelmä sekä ikkunat ja ulko-ovi uusittu. Sisätiloissa keittiö kalusteineen ja kodinkoneineen, kylpyhuone/wc, pesuhuone ja sauna remontoitu sekä tehty paljon pintaremonttia. Kaikki nämä remontit tehty 2003-2017. Talossa on öljylämmitys, lisälämmönlähteenä 2005 asennettu Tiilerin varaava takka sekä 2008 asennettu ilmalämpöpumppu. Piharakennuksessa on oikein vanhan ajan pihasauna, jossa pönttökiuasta lämmitetään pidemmän kaavan mukaan ja heitetään vielä häkälöylyt ennen saunomista. Lisäksi rakennuksessa on autotalli ja -katos sekä puuliiteri. N. 0,1900 m2 tontti sijaitsee päällystetyn Villiläntien varrella ja tien toisella puolella avautuu komea peltomaisema. Tontilla on sekä vesi- että viemäriliittymät. Tästä talosta on pidetty huolta ja sitä on kunnostettu säännöllisesti 2000 -luvulla. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä, vaan tule ja tutustu tähän mielenkiintoiseen kohteeseen!

115.000 €190.0 m2 / 274.0 m25h, k, s, 2x työhuone + verstas/varastotila + autotalli
Video
355.000 €

HUITTINEN, Karhiniemi

Karhiniementie 317

Haluatko muuttaa maaseudulle, virtaavan veden äärelle? Tämä kaunis ja klassinen talo voi olla sinulle ja perheellesi se oikea. Upouusi, puutalo odottaa asukkaitaan 8/2017 alkaen. Ilmava ja korkea olohuone upealla näköalalla täydentyy varaavalla ja tyylikkäällä takalla. Kauniit lasiovet aukeavat avartamaan tilaa entisestään. Neljä makuuhuonetta sopii isollekin perheelle tai tarjoaa mukavasti tilaa vierashuoneeksi ja kotitoimistolle. Koko talon nykyaikainen varustelutaso on arjen luksusta! Laadukas Petra-keittiö miellyttää kotikokin silmää ja tarjoaa hyvät puitteet yhteisiin ruokailuhetkiin. Kauniit vinyylikorkkilattiat ovat hiljaiset ja helppohoitoiset. Huolella valittu ja hillitty väriskaala jättää tilaa perheenne persoonalliselle loppusilaukselle. Tämän päivän ekologista asumista! Ympäristöystävällinen ja taloudellinen maalämpö lämmittää lattiat vesikierrolla, mutta tarjoaa myös viilennysmahdollisuuden. Koneellinen ilmanvaihto, joka reagoi ilman hiilidioksidipitoisuuden mukaan. Jätevedet on ohjattu nykyaikaisiin järjestelmiin. Sisätilat jatkuvat terassille ja parvekkeelle. Kompaktin kokoinen ja tasainen tontti on helppohoitoinen ja perusistutukset ovat valmiina teitä varten. Joen rantaan on vain kivenheitto ja yleinen uimaranta on vain 2 km päässä. Kuuluupa kiinteistölle myös paikka venevalkamassa, josta voi lähteä veneilemään, kalastamaan, kanootilla melomaan tai vaikka SUP-lautailemaan. Karhiniemi on oma luonnonkaunis kylänsä, joka tarjoaa aktiiviselle perheelle vaikkapa kyläseuratoimintaa. (alla linkki kyläseuran sivuille) Sammun alakoululle on kuljetus, samoin keskustan kouluille. Huittisten ydinkeskustaan on 7 km ja siellä runsaslukuiset erikoisliikkeet ja marketit ovat valmiina palvelemaan uusia asukkaita. Monipuolisesta harrastustarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Tämä paikka ei tarvitse muuta kuin perheenne ja muuttokuormanne! Tervetuloa tutustumaan! Käy tutustumassa myös Karhiniemen kyläseuran nettisivuihin: http://www.karhiniemi.fi/

355.000 €158.5 m2Oh, k+ruok., 4*mh, khh, ph, s, vh, kuisti

Välittäjämme

realtor

Marjo Stenfors

Yrittäjä, LKV, YKV Puh. 050 3591 962 marjo.stenfors@koti-ikkuna.fi
realtor

Pekka Heikkilä

LKV, LVV Puh. 040 8400 231 pekka.heikkila@koti-ikkuna.fi
realtor

Tarja Lammela

Myyntineuvottelija, KiAT Asuntojen vuokraus Puh. 044 988 7093 tarja.lammela@koti-ikkuna.fi