Omakoti- ja paritalot

Video
310.000 €

HUITTINEN, Karhiniemi

Karhiniementie 317

Tämä kaunis ja klassinen talo voisi olla sinulle ja perheellesi se oikea. Upouusi, puutalo odottaa asukkaitaan. Korkea olohuone upealla näköalalla täydentyy varaavalla ja tyylikkäällä takalla. Kauniit lasiovet aukeavat avartamaan tilaa entisestään. Neljä makuuhuonetta tarjoaa mukavasti tilaa myös vierashuoneeksi tai kotitoimistolle. Koko talon nykyaikainen varustelutaso on arjen luksusta! Laadukas Petra-keittiö miellyttää kotikokin silmää ja tarjoaa hyvät puitteet yhteisiin ruokailuhetkiin. Kauniit vinyylikorkkilattiat ovat hiljaiset ja helppohoitoiset. Huolella valittu ja hillitty väriskaala jättää tilaa perheenne persoonalliselle loppusilaukselle. Tämän päivän ekologista asumista! Ympäristöystävällinen ja taloudellinen maalämpö lämmittää lattiat vesikierrolla, mutta tarjoaa myös viilennysmahdollisuuden. Koneellinen ilmanvaihto, joka reagoi ilman hiilidioksidipitoisuuden mukaan. Jätevedet on ohjattu nykyaikaisiin järjestelmiin. Sisätilat jatkuvat terassille ja parvekkeelle. Kompaktin kokoinen ja tasainen tontti on helppohoitoinen ja perusistutukset ovat valmiina teitä varten. Kokemäenjoen rantaan on vain kivenheitto ja yleinen uimaranta on vain 1,8 km päässä. Kuuluupa kiinteistölle myös paikka venevalkamassa, josta voi lähteä veneilemään, kalastamaan tai kanootilla melomaan. Karhiniemi on oma luonnonkaunis kylänsä, joka tarjoaa aktiiviselle perheelle vaikkapa kyläseuratoimintaa. (alla linkki kyläseuran sivuille) Sammun alakoululle on kuljetus (4,3km), samoin keskustan kouluille. Huittisten ydinkeskustaan on 7 km päällystettyä tietä pitkin ja siellä runsaslukuiset erikoisliikkeet ja marketit ovat valmiina palvelemaan uusia asukkaita. Monipuolisesta harrastustarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Tämä paikka ei tarvitse muuta kuin perheenne ja muuttokuormanne! Tervetuloa tutustumaan! Käy tutustumassa myös Karhiniemen kyläseuran nettisivuihin: http://www.karhiniemi.fi/

310.000 €158.5 m2 / 185.0 m2Oh+ k+ ruok+, 4*mh+ khh+ ph+ s+ vh+ kuisti+ parveke + autotalli/autokatos
239.370 €

HUITTINEN, Untonmäki

Nanhiantie 3 A 2

Uutuus Untonmäkeen! Suunnitteilla autokatoksella ja lämpimällä varastolla kytkettyjä paritaloja, joissa omakotitalon mukavuuksin asutaan yhdessä tasossa. Rakennustyöt alkamassa toukokuussa. Muuttovalmiina arviolta jouluksi 2019. Oma suojaisan sisääntulokatoksen kautta on mukava tulla kotiin. Olohuoneen ja ruokailun vino sisäkatto tuo avaruutta ja suuret kulmaikkunat valoisuutta. Arjen luksusta – kodinhoitohuone ja upea sauna muotoiltune lauteineen ja tunnelmavalaistuksineen. Vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Huolella viimeistellyt materiaalit , joihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ovat ilo silmälle. Valoisat kolmen ilmansuunnan pohjaratkaisut osoitteissa Untonmäentie 9 B 3 ja B4 kaksi asuntoa B4-asunto jo Myyty! 3h+ k+ vh + erill. wc+ khh+ ph+ sauna 85,0 m2 + lämmin varasto Vh 210.800 EUR Nanhiantie 3 A1 ja A 2 Kaksi asuntoa 4h+ k+ vh+ erill.wc+ khh+ ph/wc+ s A1 100 m2 + lämmin varasto/ A2 100,5 m2 + lämmin varasto Vh 239.370 EUR Myös tämä paritalo mahdollista rakentaa kolmioina. Kts. pohja Untonmäentie 9 A. Tee varaus nyt, kun valikoima on paras. Vielä ehdit vaikuttaa materiaaleihin, kalusteisiin sekä saada takan olohuoneeseen. Tässä kiinteistömuotoisessa paritalossa asut kuin omakotitalossa, ei yhtiövastiketta, maksat vain omat kulusi! Tiesitkö, että tonttivaiheessa tehdystä kaupasta maksat varainsiirtoveron vain kaupantekohetkellä maksettavasta määrästä ja lopusta tehdään urakkasopimus, jota maksetaan erissä valmistumisasteen mukaan ? Kaikki kuvat havainnekuvia, yksityiskohdat saattavat poiketa kuvista.

239.370 €100.5 m2 / 123.5 m24h+ k+ khh+ s+ lämmin varasto+ autokatos
239.370 €

HUITTINEN, Untonmäki

Nanhiantie 3 A 1

Uutuus Untonmäkeen! Suunnitteilla autokatoksella ja lämpimällä varastolla kytkettyjä paritaloja, joissa omakotitalon mukavuuksin asutaan yhdessä tasossa. Rakennustyöt alkamassa toukokuussa. Muuttovalmiina arviolta jouluksi 2019. Oma suojaisan sisääntulokatoksen kautta on mukava tulla kotiin. Olohuoneen ja ruokailun vino sisäkatto tuo avaruutta ja suuret kulmaikkunat valoisuutta. Arjen luksusta; kodinhoitohuone ja upea sauna muotoiltune lauteineen ja tunnelmavalaistuksineen. Vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Huolella viimeistellyt materiaalit , joihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ovat ilo silmälle. Valoisat kolmen ilmansuunnan pohjaratkaisut osoitteissa Untonmäentie 9 B 3 ja B 4 (B4-asunto jo varattu!) 3h+ k+ vh + erill. wc+ khh+ ph+ sauna 85,0 m2 + lämmin varasto Vh 210.800 EUR Nanhiantie 3 A 1 100 m2 ja A2 100,5 m2 4h+ k+ vh+ erill.wc+ khh+ ph/wc+ s 100 / 100,5 m2 + lämmin varasto Vh 239.370 EUR Myös tämä talo mahdollista rakentaa kolmioina! kts. pohja Untonmäentie 9 A:sta. Tee varaus nyt, kun valikoima on paras. Vielä ehdit vaikuttaa materiaaleihin, kalusteisiin sekä saada takan olohuoneeseen. Tässä kiinteistömuotoisessa paritalossa asut kuin omakotitalossa, ei yhtiövastiketta, maksat vain omat kulusi! Tiesitkö, että tonttivaiheessa tehdystä kaupasta maksat varainsiirtoveron vain kaupantekohetkellä maksettavasta määrästä ja lopusta tehdään urakkasopimus, jota maksetaan erissä valmistumisasteen mukaan ? Kaikki kuvat kuvat havainnekuvia, yksityiskohdat saattavat poiketa kuvista.

239.370 €100.0 m2 / 124.0 m24h+ k+ khh+ s+ lämmin varasto+ autokatos
210.800 €

HUITTINEN, Untonmäki

Untonmäentie 9 B 3

Uutuus Untonmäkeen! Suunnitteilla autokatoksella ja lämpimällä varastolla kytkettyjä paritaloja, joissa omakotitalon mukavuuksin asutaan yhdessä tasossa. Rakennustyöt alkavat toukokuussa. Muuttovalmiina arviolta jouluksi 2019. B4-asunto jo myyty! Oma suojaisan sisääntulokatoksen kautta on mukava tulla kotiin. Olohuoneen ja ruokailun vino sisäkatto tuo avaruutta ja suuret kulmaikkunat valoisuutta. Arjen luksusta – kodinhoitohuone ja upea sauna muotoiltune lauteineen ja tunnelmavalaistuksineen. Vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla. Huolella viimeistellyt materiaalit , joihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ovat ilo silmälle. Valoisat kolmen ilmansuunnan pohjaratkaisut osoitteissa Untonmäentie 9 B 3 ja B 4 3h+ k+ vh + erill. wc+ khh+ ph+ sauna 85,0 m2 + lämmin varasto Vh 210.800 EUR Nanhiantie 3 A 1 ja A2 4h+ k+ vh+ erill.wc+ khh+ ph/wc+ s 100 m2 / 100,5 + lämmin varasto Vh 239.370 EUR Tee varaus nyt, kun valikoima on paras. Vielä ehdit vaikuttaa materiaaleihin, kalusteisiin sekä saada takan olohuoneeseen. Tässä kiinteistömuotoisessa paritalossa asut kuin omakotitalossa, ei yhtiövastiketta, maksat vain omat kulusi! Tiesitkö, että tonttivaiheessa tehdystä kaupasta maksat varainsiirtoveron vain kaupantekohetkellä maksettavasta määrästä ja lopusta tehdään urakkasopimus, jota maksetaan erissä valmistumisasteen mukaan ? Kaikki kuvat havainnekuvia, yksityiskohdat saattavat poiketa kuvista.

210.800 €85.0 m2 / 106.5 m23h+ k+ khh+ s+ lämmin varasto+ autokatos
169.000 €

HUITTINEN, Kiviranta

Marjamäenkatu 18

Tarvetta useammalle makuuhuoneelle? Tarvetta työtilalle? Vai haluatko muuten vain, että kodissasi on tilaa elää ja asua? Tule tutustumaan Marjamäenkadulle ja tsekkaamaan, täyttääkö tämä, hyvinpidetty koti sinun toiveesi. Tämä koti on rakennettu 1989 ja sitä on laajennettu 1996. Talo on tiili/puuvuorattu ja siinä on tiilikatto. Täällä on iso valoisa olohuone, jossa on varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Keittiössä runsaasti säilytystilaa ja työtasoa, iso ruokapöytäkin mahtuu. Makuuhuoneita löytyy 4 ja vielä yksi huone laajennusosasta, joka toimii sekä makuu-/työ- tai vierashuoneena. Erillinen wc, pesuhuoneen yhteydessä toinen ja kolmas laajennusosassa työtilan yhteydessä. Kodinhoitohuoneessa tilaa työskennellä ja saunomisen lomassa pääset helposti tätä kautta myös ulos takapihalle vilvoittelemaan. Säilytystilaa löytyy, makuuhuoneissa vaatekomeroita ja vaatehuone. Talon päästä olevaan nikkarointi/työtilaan pääset sekä autokatoksen kautta että takapihan kautta. Sopii myös työtilaksi esim. parturille tai hierojalle. Autolle lämmin tilava talli ja toiselle autokatos. Sekä etu- että takapihalla siistit pihakivetykset, etupihaa suojaa kaunis aronia-aita ja sen kruunaa upea riippajalava. Pimeällä talon valaisee upeasti räystäiden alle sijoitetut valot ja Karjalanpuistoon rajoittuvan takapihan valaisee pihalamput. Tervetuloa tutustumaan! Alakoulu n. 1,2 km, yläkoulu ja lukio n. 2 km. Kolme päiväkotia n. 1,2 km säteellä. Asuinalueella useita kaupungin leikkipuistoja. Kännölän ulkoilualue n. 1,2 km, kesällä upeat metsäiset lenkkimaastot ja talvella valaistut hiihtoladut. Uimahalli ja kirjasto n. 1,2 km. Ydinkeskusta ja linja-autoasema n. 2 km.

169.000 €119.0 m2 / 202.0 m2Oh + k + 4mh + khh + s + työhuone + lämmin varasto/nikkarointitila ym + at + ak
Video
155.000 €

SASTAMALA, Marttila

Selännekatu 13

Tilava koti isolle perheelle tai vaikka kahdelle sukupolvellekin! Runsaasti vuosina 1999-2016 remontoitu, MAALÄMMÖLLÄ lämpiävä koti helppohoitoisella, kahdelta sivulta puistoon rajoittuvalla tontilla Marttilan kaupunginosassa vesitornin kupeessa. Tässä kodissa on tilaa asua ja elää! Asuinkerroksessa iso keittiö oleskelunurkkauksineen. Keittiössä on avotakka sekä leivinuuni. Uudet Elega- keittiökaapistot asennettu 2014. Alakerran wc, pesuhuone ja puulämmitteinen sauna remontoitu 2009, samassa yhteydessä tehty pieni laajennus kodinhoitotilalle. Kodinhoitotilan läpi pääset saunaosastolta kivasti vilvoittelemaan etupihan katetulle terassille! Myös alakerran makuuhuoneet on pintaremontoitu. Yläkerrassa on iso aulahuone ja sen yhteydessä keittokomero. Kaksi isoa makuuhuonetta, katettu parveke, 2010 remontoitu kylpyhuone sekä iso vaatehuone. Parvekkeen sivuilla kylmää ullakotilaa vaikka varastokäyttöön. Lisäsiivessä on lämmin autotalli, kaksi lämmintä varastotilaa sekä pannuhuone. Autotallista löytyy vesipiste sekä voimavirtapistoke. Käyttövesiputket uusittu ja asennettu pintaan -99. Vesikate huollettu 2011. Valokuituliittymä -14. Varilan alakouluun matkaa puiston läpi n. 500m, Ojansuun päiväkotiin n. 400 m. Yläkoulu n. 1, 4 km, lukio n. 1,9 km, ydinkeskustaan/ torille n. 2,2 km. Tervetuloa tutustumaan!!

155.000 €172.5 m2 / 205.0 m25h + k + ph + s + khh-tila + wc + aula + kk + kph ym. + autotalli

Välittäjämme

realtor

Marjo Stenfors

Yrittäjä, LKV, YKVPuh. 050 3591 962marjo.stenfors@koti-ikkuna.fi
realtor

Pekka Heikkilä

LKV, LVV, kaupanvahvistajaPuh. 040 8400 231pekka.heikkila@koti-ikkuna.fi
realtor

Tarja Lammela

Myyntineuvottelija, KiAT Asuntojen vuokrausPuh. 044 988 7093tarja.lammela@koti-ikkuna.fi
Ota yhteyttä

Voit jättää myös nimettömästi palautetta toiminnastamme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton lomakkeen kautta.