Rivitalot

68.000 €

HUITTINEN, Kiviranta

Perkonkuja 4 A

Rivitalon päätykolmio puiston laidalla Haluatko sijoittaa asuntoon tai etsitkö itsellesi muuttovalmista kotia? Tässä sinulle kompaktin kokoinen -90 valmistunut rivitalon päätykolmio. Keittiössä on vaaleat kaapistot ja hyvin tilaa pienelle ruokapöydälle. Tiskikone sijoitettu ergonomiselle korkeudelle. Kaksi makuuhuonetta, jossa toisessa korkea komeroseinä antaa aina kaivattua säilytystilaa. Olohuoneesta voi suoraan siirtyä koko huoneiston levyiselle patiolle, joka osittain katettuna tarjoaa suojaa sateelta ja paahteelta. Takana on vehreä puistoalue ja kevyenliikenteenväylää pitkin pääsee kätevästi lenkkipoluille. Lapsiperheitä ilahduttaa viereinen uusi leikkipuisto ja nurmikettä, jossa kelpaa temmeltää. Erillinen, vaalea wc, kodinhoitotilalla varustettu pesuhuone sekä sauna varmistavat arjen sujuvuutta. Asuntoon kuuluu myös autokatos ja varasto. Sijainti hyvällä asuntoalueella ja päättyvän kadun päässä tarjoaa viihtyisät puitteet. Avara puistoalue tarjoaa oleskelutilaa ja sitä reunustavat kävelytiet johtavat mm. läheiselle Kännölän ulkoilualueelle. Sieltä löytyvät lenkkimaastot, kuntoportaat, ulkoliikunta-alue, laavu ja talvella hiihtoladut. Alakoululle, K-Markettiin, uimahallille, kirjastolle ja liikuntahallille on kaksi kilometriä. Lähimpään päiväkotiin vain kilometri. Ydinkeskustan palveluihin kolme kilometriä. Vapautuu 1.11.2020 Tartu tilaisuuteen ja osta omaksi!

68.000 €59.5 m23h+k+ph+ s+ wc + autokatos
65.000 €

HUITTINEN, Kiviranta

Metsämiehenkatu 9

Haluatko tuoda retrorivarin nykyaikaan? Nyt on loistava mahdollisuus hankkia kiva rivitaloasunto, hyvältä paikalta ja tehdä siitä itsesi näköinen. Tämä alkuperäiskunnossa oleva kolmio saa remontoijan mielikuvituksen laukkaamaan. Pohjaratkaisu pesee monta nykyasuntoa. Huoneet ovat tilavat, wc on erillinen ja keittiön vieressä on kodinhoitohuone. Saunasta on ovi sekä pesuhuoneeseen, että kodinhoitotilan kautta takaterassille. Makuuhuoneissa on tarpeellista säilytystilaa, toisessa komeroita ja toisessa oma vaatehuone. Takapiha on suojainen ja pensaiden ympäröimä vihreä keidas, josta puutarhuri voi tehdä mieleisensä. Nyt siellä voi rauhassa lekotella ja paistatella päivää. Tilavaan autokatokseen saat autosi suojaan tuulelta ja tuiskulta. Lisäksi omaa varastotilaa tavaroillesi. Taloyhtiö on hyvässä hoidossa ja vuosien saatuossa talossa on uusittu katto, ovet, ikkunat ja käyttövesiputket. Vesi kulutuksen mukaan. Huoleton ja helppo kaukolämpö. Lounean valokuitu takaa nopeat verkkoyhteydet. Rivitalo sijaitsee viihtyisällä asutusalueella, jonka lähellä on Kännölän ulkoilualue, jossa on loistavat lenkki- ja hiihtomaastot, ulkoliikunta-alue, kuntoportaat ja laavu. Lapsiperheitä ilahduttavat useat leikkipuistot ja läheiset päiväkodit. Alakoululle ja K-Markettiin on vain kilometri ja lähes saman matkan päässä uimahalli ja kirjasto. Huittisten keskustan monipuoliset palvelut ovat lähellä. Osta pois ja tuo tämä viihtyisä kohde 2000-luvulle!

65.000 €80.0 m23h+ k+ khh-tila.+ ph+ s+ wc+ vh

Välittäjämme

realtor

Marjo Stenfors

Yrittäjä, LKV, YKVPuh. 050 3591 962marjo.stenfors@koti-ikkuna.fi
realtor

Pekka Heikkilä

LKV, LVV, kaupanvahvistajaPuh. 040 8400 231pekka.heikkila@koti-ikkuna.fi
realtor

Tarja Lammela

Myyntineuvottelija, KiAT Asuntojen vuokrausPuh. 044 988 7093tarja.lammela@koti-ikkuna.fi
Ota yhteyttä

Tavoitat meidät arkisin numerosta
02 569 110.

Soita

Voit jättää myös nimettömästi palautetta toiminnastamme Suomen Kiinteistövälittäjäliiton lomakkeen kautta.

Miten onnistuimme?

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme. Vastauksenne käsitellään nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Arvomme kaikkien vuoden 2020 aikana kyselyyn vastanneiden ja erikseen yhteystietonsa jättäneiden kesken 100 euron lahjakortin omavalintaiseen huittislaiseen liikkeeseen.

Arvontalomake on täysin erillinen emmekä pysty yhdistämään annetuja palautteita arvontaan osallistuviin yhteystietoihin.

Vastaa kyselyyn