Tietoikkuna

5.9.2017

Jätevesineuvontaa Satakunnassa (JÄNES) –hankkeessa tarjotaan puolueetonta, kiinteistökohtaista neuvontaa haja-asutusalueella sijaitsevien vakituisten ja vapaa-ajan kiinteistöjen omistajille.

28.6.2017

Asuntokauppaan liittyy runsaasti erilaisia käsitteitä, jotka saattavat mietityttää niin ensiasunnon ostajaa kuin asunnonvaihdon konkariakin. Tässä artikkelissa esittelemme muutaman keskeisimmän asuntokaupan käsitteen.

30.5.2017

Oikea aika asunnon myyntiin on asia, joka mietityttää monia asunnon myyjiä, ja jota usein kiinteistönvälittäjiltä kysytään. Vuodenaikojen tai kuukausien sijaan asunnonvaihtoon vaikuttavat kaikkein eniten ostajien yksilölliset tarpeet.

20.4.2017

Omistusasunnon hankkiminen on suuri taloudellinen päätös, joka vaatii harkintaa ja suunnittelua etukäteen, mutta palkitsee oman kodin rauhalla ja itsenäisyydellä. Lue tästä välittäjän vinkit ensiasunnon ostajalle.

1.4.2017

Asuntokaupassa on usein kyse kenties elämän suurimmasta yksittäisestä investoinnista. Ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän käyttäminen säästää monelta asuntokauppaan liittyvältä riskiltä. Tähän artikkeliin olemme koonnet hyviä syitä sille, miksi asuntokaupassa kannattaa aina hyödyntää kiinteistönvälittäjän palveluita.

22.3.2017

Koska kiinteistönvälitysalalla on paljon toimijoita, on asunnon myyjällä usein varsin paljon valinnanvaraa välittäjien suhteen. Hyvän kiinteistönvälittäjän voi onneksi tunnistaa monesta seikasta. Esimerkiksi näitä asioita voit kysyä välittäjältä ennen toimeksiantosopimuksen laatimista, jotta välittäjän valinta osuu varmasti nappiin.

25.8.2016

Kyltin vieminen tienvarteen ja yleisesittelyjen järjestäminen – siinä varmasti yleisimmät asiat, jotka kiinteistönvälittäjän työhön liitetään. Yleiset asuntonäytöt ovat toki tärkeä osa kiinteistönvälittäjän työtä, mutta niiden lisäksi välittäjän tehtäviin kuuluu rutkasti muutakin niin ennen markkinointia kuin markkinoinnin jälkeenkin. Tästä artikkelista voit lukea lisää kiinteistönvälittäjän tavallisimmista tehtävistä.

29.6.2016

Asunnon myynnin koittaessa on edessä myös kiinteistönvälittäjän valinta. Kiinteistönvälitysalalla riittää toden totta valinnanvaraa: pelkästään Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon kuuluu jo yli 400 välitysyritystä ja 1 200 välitysalalla työskentelevää henkilöä.

Tilaa Tietoikkunan artikkelipäivitykset

Pysy ajantasalla päivittyvistä artikkeleista ja tilaa muistutus sähköpostiisi antamalla sähköpostiosoitteesi.